قسمت پایین دیوار بعلت قرار گرفتن در معرض ضربات، آب و مواد شوینده آسیب پذیری زیادی دارد. قرنیز پوششی برای قسمت پایینی دیوار است و به شکل نواری در خط تقاطع دیوار، پای دیوارها و کف ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد. قرنیزها علاوه بر زیبایی در دکوراسیون منزل، مانع از آسیب رسیدن به دیوار می شوند.
قرنیز ها در طرح، رنگ و جنس های متنوعی تولید و روانه بازار می شود، معمولا از جنس چوب، سنگ، سرامیک، پی وی سی ، استیل و آلومینیوم ساخته می شوند. امروزه ما می توانیم تنوع بسیار بالایی از قرنیز ها را در بازار مشاهده کنیم که هر یک از آن ها دارای کاربرد متنوعی بوده و شما می توانید با توجه به محل دیوار، مناسب ترین انواع و ابعاد آن را تهیه و خریداری کنید.
قرنیزها با ارتفاع های ۶ الی ۲۰ سانتی متری ساخته میشوند. اما اندازه استاندارد مدل های مختلف حدود ۱۰ سانتی متر می باشد، که در صورت درخواست مشتری و یا در اماکنی عمومی مثل لابی هتل یا رستورانها می توان ارتفاع را افزایش داد.
در ادامه مقاله سعی می کنم تا در مورد مهمترین ویژگی ها و قیمت مربوط به این محصول، توضیحات بیشتری را به ارائه دهم. پس با من همراه باشید.
فهرست مطالب
Toggleویژگی قرنیز
یکی از مهمترین و اصلی ترین آیتم هایی که سبب شده تا بسیاری از مردم به دنبال راهنمای خرید و استفاده از قرنیز دیوار باشند، ویژگی های مربوط به این محصولات می باشد. از مهمترین ویژگی های مربوط به این محصول می توان به داشتن تنوع بسیار بالا، ابعاد متنوع، کاربرد بسیار گسترده و زیبایی ظاهری اشاره کرد.
ویژگی های یک قرنیز خوب عبارتند از:
مقاوم بودن قرنیز در برابر ضربه و آب و رطوبت
مقاوم بودن قرنیز در برابر گرما و سرما
نصب آسان قرنیز
داشتن زیبایی در کنار کیفیت
قیمت مناسب
کاربرد
- محافظت در برابر صدمات فیزیکی: پایین دیوار معمولا به دلیل برخورد اشیا با آن آسیب پذیر است. به همین دلیل از قرنیز استفاده میشود.
- پوشاندن کابلها و سیمها: پشت برخی از قرنیزها میتوان سیمها را مخفی کرد تا منزل شما نمای بهتری داشته باشد.
- جلوگیری از انتقال رطوبت: دیوارها عموما به رطوبت حساسیت بیشتری دارند و زمانی که آب به آنها برخورد کند آسیب می بینند. برای جلوگیری از آسیب دیوار نسبت به رطوبت از قرنیز استفاده می شود.
- پوشاندن لبههای ناصاف پایین دیوار: لبههای پایین دیوار معمولا صاف نیستند که این مسئله را میتوان با یک قرنیز مناسب برطرف کرد.
- زیبایی منزل: با انتخاب قرنیزی متناسب با طرح و رنگ منزل خود میتوانید زیبایی منزل خود را دوچندان کنید.
بطور خلاصه مزایای استفاده از این محصول به شرح زیر است:
- مانع شدن از نفوذ آب و رطوبت به دیوارها
- مانع از نفوذ رطوبت به پارکت ها و کفپوش ها
- خلق نمای زیبا و بی نظیر در ساختمان
- مانع از ورود حشرات موذی به داخل ساختمان
- مناسب برای استفاده در ساختمان های مسکونی و اداری
معرفی انواع قرنیز
قرنيز ام دی اف MDF، قرنيز پی وی سی PVC، قرنيز سراميكي يا سنگي، قرنيز چوبي و قرنيز دكوراتيو از انواع قرنیز های پر مصرف هستند که از آن ها در بسیاری از ساختمان های نو ساز مورد استفاده قرار می گیرد. البته برخی از این محصولات در بین مشتریان از طرفداران بیشتری برخوردار می باشند، همین علت نیز باعث شده تا در فروشگاه ها برخی از مدل ها را بیشتر از برخی دیگر پیدا کنید.
ام دی اف MDF
اين مدل از پروفیل ها اصولا داراي مغزی MDF و در برخي موارد محدود داراي مغزی HDF (مانند پارکت لمینت) مي باشند. گران بودن پروفیل های چوبی و اجرای سخت و زمانبر قرنیز های سنگی، باعث شده تا پروفیل های ام دی اف در بین مشتریان پر طرفدار باشد.
قرنيز هاي ام دي افي داراي روكش هاي مختلف از جنس PVC هستند، كه متناسب با دكور محل مورد استفاده و يا متناسب با پاركت لمينت اجرا شده ، ست مي گردند. همچنین این محصولات متناسب با سلايق مختلف، در سايزهای گوناگون با ضخامت، ارتفاع و طول های متفاوت توليد مي گردد.
قرنیزهای ام دی اف در مقایسه با دیگر قرنیز ها مقاومت کمتری نسبت به رطوبت دارند.
پی وی سی PVC
قرنیز های PVC كه پس از نمونه هاي ام دي افی جزء پرفروشترين قرنيزهای موجود در بازار مي باشند، يك مزيت مهم نسبت به قرنيز هاي MDF دارند كه شامل ضد آب بودن آن هاست و کاربرد آن ها محيط هایی است كه در معرض شست و شو هستند، يا محل هاي مرطوب مانند شمال كشور.
اين مدل پروفیل مانند قرنيز هاي MDF در ارتفاع هاي ٧ سانتي ، ٩ سانتي ، ١١ سانتي و ١٥ سانتي و طول هاي مختلف رايج مي باشند و توليد مي گردد كه در بازار قابل رويت مي باشد. در ضمن قرنيزهای PVC مانند قرنیز های MDF در ضخامتهاي ٨ ميلي متري و ١٦ ميلي متري نیز توليد مي شود. پروفیل های ٨ ميلي متري ارزانتر و قابل استفاده در هر مكاني و روي هر كفپوشي بجز كفپوش پاركت لمينت مي باشد ولي پروفیل هایی با ضخامت ١٦ میلیمتری قابل استفاده و مناسب براي هر سطحي حتي لمينت ها مي باشد.
گفتنی است که مواد اولیه ی تولید این محصول از پلی وینیل کلراید که نوعی ماده ی پلاستیکی است می باشد و مقاومت متوسطی در برابر آسیب ها و فرسایش از خود نشان داده است.
سنگی
اين مدل از پروفیل ها اكثرا در تمامي ساختمان ها رايج بوده و مناسب تمامی فضاها می باشد. اكثرا در لابي ها و اماكن قابل شستشو با طرح ها و سايزهاي مختلف برش خورده و توليد مي شود.
از مزيتهای قرنيز سنگی مي توان به مقاومت بيشتر و ضد آب بودن آن اشاره كرد.
سرامیکی
با توجه به استقبال روز افزون نسبت به قرنیزهای سرامیکی به دلیل زیبایی ظاهری و قیمت مناسب قرنیز های سرامیکی، این مصالح روز به روز بیشتر مورد استقبال قرار گرفته است. قرنیزهای سرامیکی مرتبا در طرح ها و رنگ های متنوع تر تولید می شود و برای استفاده در انواع دیوارها مناسب می باشد. قرنیزهای سرامیکی متنوع که دارای طرح های سنگ و چوب هستند، قابلیت هماهنگ شدن با رنگ های مختلف کفپوش و دیوار را دارند. پیشنهاد می کنم رنگ قرنیز سرامیکی مورد استفاده نزدیک به رنگ کفپوش باشد. قرنیزهایی با طرح سنگ و چوب برای نصب در مکان هایی با کفپوش موزاییکی نیز مناسب هستند.
قرنیز سرامیکی خود در مدل های متنوعی تولید می شود
قرنیزهای سرامیکی در مدل های مختلف طراحی و تولید شده اند و هر یک از این مدل ها در رنگ های متفاوت طراحی و تولید می شود. از محبوب ترین سرامیک های قرنیزی می توان به مدل طرح چوب و طرح سنگ و طرح دار اشاره کرد.
- قرنیز سرامیکی: سرامیک ها عموما در دو نوع لعابدار و بدون لعاب تولید شده و مورد استفاده قرار می گیرند. تولید این مواد به صورت قطعات مستطیلی شکل است که به شکل قرنیز برش خورده و مورد استفاده قرار می گیرند. عموما خانه هایی که کف آن ها با سرامیک پوشیده شده است قرنیزهای کنار دیوار را نیز سرامیکی در نظر می گیرند.
- قرنیز سرامیکی طرح چوب: قرنیز های سرامیکی عموما با طرح ها و یا روکش های مختلفی در بازار عرضه می شوند تا برای انواع دکوراسیون ها بتوان از آن ها استفاده کرد. یکی از این روکش هایی که برای قرنیز های سرامیکی مورد استفاده قرار می گیرند قرنیزهای سرامیکی با طرح چوب است. این نوع قرنیزها را می توان برای تمام فضاها با انواع کف پوش ها استفاده کرد.
- قرنیز سرامیکی طرح سنگ: قرنیزهای سرامیکی برای اینکه بتوانند برای مکان هایی با انواع کف پوش کاربرد داشته باشند در طرح و رنگ های مختلف تولید می شوند؛ یکی از این طرح ها قرنیز طرح سنگ است که برای مکان هایی با کف پوش سنگ یا سرامیک های طرح سنگ از این قرنیزها استفاده می شود.
- قرنیز سرامیکی فانتزی: نوع دیگری از قرنیزهای سرامیکی، قرنیز سرامیکی طرح فانتزی است. این قرنیزها را برای فضاهایی می توان استفاده کرد که یا از رنگ های فانتزی و یا دکور فانتزی در فضا استفاده شده است. شما با استفاده از قرنیزهای فانتزی می توانید جلوه بیشتری به فضا ببخشید و توجه ها را در تمام بخش های پخش کنید.
چوبی
داراي استاندارد خاص و ثابتي از لحاظ رنگ و سايز نمي باشند و مطابق با خواسته و نظر كارفرما توليد مي گردد كه به دليل هزينه هاي زياد و گران بودن چوب، کمتر مورد استقبال قرار گرفته و اكثرا ترجيح بر اين است كه از قرنيز های ام دی اف MDF به جای پروفیل های چوبی استفاده شود.
قرنيزهاي چوبي معمولا از چوبهاي بلوط، راش، گرجستاني و … ساخته ميشود. به اصطلاح اين مدل پروفیل ها را، قرنيزهاي لاكچري يا لوكس نيز نام گذاری می کنند. بهتر است بگوییم که از این محصولات در آخرین مرحله ی ساخت بنا های لوکس استفاده می شود. اگر کف محل مورد نظر پارکت یا لمینت باشد قرنیز مدل چوبی برای نصب بسیار مناسب است. اما اگر در کف سنگ یا سرامیک به کار رفته باشد در انتخاب جنس پروفیل ها محدودیتی نداریم.
دكوراتيو
اين گونه پروفیل ها نيز جزء محصولات جديد و لوكس با جنس هاي مختلف مي باشد كه هم در بازار داخلی و هم قرنيزهاي وارداتي اين محصول در ابعاد و طرح ها و رنگ هاي مختلف متناسب با سلايق افراد مختلف موجود مي باشد.
این دسته از محصولات نیز از انواع قرنیز های موجود می باشند و به مراتب داراي هزينه هاي تمام شده بالاتر نسبت به قرنيزهاي عرف موجود در بازار هستند و مقبوليت كمتري نسبت به ساير پروفیل ها دارند. هدف از توليد اين محصول برآورده كردن رضايت هر چه بیشتر مشتری های برند های معروف می باشد.
انواع قرنیز بر اساس سبک و مدل
قرنیزها بر اساس سبک، جنس و مدلی که دارند به انواع مختلفی تقسیم میشوند. در اینجا، چند مورد از مهمترین سبک های قرنیز دیوار آورده شده است.
گرد
قرنیز گرد که معمولا به عنوان قرنیز ۸ سانتیمتری نیز معرفی میشود، یکی از متداول ترین انواع موجود در بازار است. این مدل، دارای لبههای گرد یا به اصطلاح پلکانی میباشد. ظاهر این نوع قرنیز، بسیار ساده است و با ارتفاع ۹ سانتیمتر به بازار عرضه میشود.
تخت
این مدل که با نام های دیگری همچون مربعی یا بلوکی نیز معرفی می شود، از سمت پهلو کاملا صاف دیده میشود و بدون لبههای گرد است. خانه هایی که دارای دکوراسیونهای مدرن به سبک مزرعه هستند، بیشترین استفاده را از این سبک قرنیز می برند. قرنیزهای تخت با ارتفاع متفاوت تولید می شوند که در این بین ارتفاع ۹ تا ۱۲ سانتیمتر رایج تر است.
چسبی
اگر می خواهید دکوراسیون منزل خود را تغییر دهید، پیشنهاد میکنیم این نوع قرنیزها را در اولویت خود قرار دهید. همانطور که از نام آن برمی آید ، قابل چسبیدن بر روی مدلهای دیگر هستند.
قرنیز طرح دار چیست؟
اگر به دنبال طراحی خانه خود هستید و می خواهید یک جلوه زیبا ایجاد کنید، به شما پیشنهاد می کنم از قرنیز طرح دار استفاده کنید. قرنیز طرحدار مزایای بصری و زیبای ظاهری را به اتاق شما اضافه می کند. شما می توانید بسته به طراحی خانه از مدل ها و طرح های خاص قرنیزها استفاده کنید. این بیشتر به سبکی که می خواهید خانه شما داشته باشد، موقعیت اتاق ها و بودجه ای که برای زیبایی شناسی در نظر گرفته اید بستگی دارد. به عنوان مثال، ممکن است تصمیم بگیرید از نصب قرنیز طرحدار در سالن پذیرایی خود استفاده کنید، در این صورت باید به جلوه و نمای کلی دکوراسیون خود توجه نموده و بر اساس آن اقدام به نصب این سازه نمایید.
به طور کلی قرنیز طرح دار در مقایسه با نمونه های معمولی، جنبه زیبایی شناسی بیشتری دارد، وگرنه همه آنها دارای کاربرد مشترک هستند. در ادامه به دو نوع رایج قرنیز طرحدار اشاره می شود.
طرح دار معمولی
با وجود اینکه به نام قرنیز طرح دار معمولی شناخته می شوند اما دارای شکل حلزونی یا پلکانی هستند. آنها جذابیت خاصی به نمای داخلی ساختمان شما میدهند و در مقایسه با قرنیزهای صاف دارای طراحی شیکتر و پیچیدهتری هستند. قرنیز طرح دار معمولی عمدتا با ارتفاع ۱۰ تا ۱۲ سانتیمتر تولید و روانه بازار میشوند.
طرح دار بلند
آیا می خواهید یک طراحی کاملا منحصر به فرد داشته باشید، توصیه میکنیم از مزایای قرنیز طرحدار بلند استفاده کنید. در نظر گرفتن ارتفاع ۱۸ سانتیمتر برای این نوع قرنیز های طرح دار، جلوه بسیار زیبایی را به نمایش می گذارد. این مدل معمولا دارای سبک معماری پیچیده ای است و در قسمت فوقانی آن از طرح حلزونی و اشکال مختلف بهره گرفته شده است. طرحهای عصر ویکتوریا و سبک معماری گوتیک از دیگر نمونه های رایج اشکالی هستند که بر روی این نوع قرنیزها ترسیم می شوند.
ابعاد قرنیز
قرنیزها از ابعاد و اندازه های بسیار متنوعی برخوردار هستند که از پرطرفدارترین و محبوب ترین انواع آن می توان به ابعاد ۱۵،۱۱،۹،۷ با طول های بسیار مختلف اشاره کرد. برای دیوارهای بزرگ و بلند، مدل های ۹ سانتی متر و برای دیوارهای کوتاه می توان از مدل های ۷ سانتی متر استفاده کرد.
معایب استفاده
از معایب این محصولات می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- نیاز به دقت بالا در هنگام نصب
- داشتن تنوع بالا که سبب گیج شدن افراد در انتخاب مناسب ترین این محصولات می شود.
در ساخت قرنیز از چه متریال هایی استفاده شده است؟
برای اینکه بتوانید مقاوم ترین و باکیفیت ترین محصولات را هم اکنون تهیه کرده و آن را در محل مورد نظر خود نصب کنید، یکبار دیگر انواع قرنیز ها و ویژگی های آن ها را با هم مرور می کنیم.
از مهمترین و اصلی ترین انواع این تجهیزات می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- مدل های چوبی: امروزه در مکان ها لوکس و ویلا ها شاهد استفاده از مدل های چوبی این محصولات هستیم که شما نیز می توانید این تجهیزات مدل چوبی را در رنگ های بسیار متنوعی مورد مشاهده قرار دهید و با توجه به علاقه مندی بهترین آن را تهیه کنید.
- مدل های پلاستیکی و پی وی سی: برخی از مدل های این محصولات از جنس پلاستیک بوده که در اصطلاح علمی به آن پلی وینیل کلراید گفته می شود و به دلیل داشتن قیمت بسیار ارزان تر، طرفداران خود را پیدا کرده است.
- مدل های ام دی اف: یکی از پرفروش ترین و بی نظیرترین انواع این محصولات را، مدل های ام دی اف شکل داده است که با روکش پی وی سی، توانسته است توجه بسیاری از مردم را به سوی خود جذب کند.
- مدل های طراحی شده از سنگ طبیعی: برخی از سنگ ها به کمک دستگاه های سی ان سی تراشیده شده و به طرح و شکل دلخواه مشتریان در می آیند که از محبوب ترین انواع این محصولات هستند.
- مدل های استیل: قرنیز های استیل در واقع به شکل یک نوار افقی باریک تزئینی هستند که در پایین یا وسط دیوار های داخلی و بیرونی ساختمان یا در دور تا دور ستون ها نصب می شوند.
- قرنیزهای سرامیکی مرتبا در طرح ها و رنگ های متنوع تر تولید می شود و برای استفاده در انواع دیوارها مناسب می باشد. قرنیزهای سرامیکی دارای طرح های سنگ و چوب هستند و قابلیت هماهنگ شدن با رنگ ها و جنس های مختلف کفپوش و دیوار را دارند. شما نیز می توانید خرید این مدل از قرنیزها را در اولویت های خود قرار دهید و هم اکنون سفارشتان را به ثبت برسانید.
قیمت قرنیز
قرنیز از قیمت های بسیار مناسبی برخوردار می باشد که شما می توانید مناسب ترین و ایده آل ترین آن را با توجه به قدرت خرید خود، تهیه و سفارش دهید. همچنین قیمت این محصولات بر اساس ابعاد و جنسی که دارند بسیار متفاوت می باشد.
عوامل تاثیر گذار در قیمت قرنیز
نصب قرنیز میتواند به ازای هر متر خطی، از جمله نیروی کار و مواد، هزینه داشته باشد. نصب یک قرنیز بزرگ با ارتفاع بلندتر در مقایسه با نمونه هایی که عرض کمتری دارند، هزینه بیشتری در بر خواهد داشت. اینکه شما بخواهید یک قرنیز دیوار ساده را به دکوراسیون خانه خود اضافه کنید یا یک نمونه طرح دار را مورد استفاده قرار دهید، بر هزینه کلی نصب قرنیزها تاثیر می گذارد. افزون بر این موارد، فروشگاه عرضه کننده نیز در بررسی عوامل تاثیر گذار بر قیمت قرنیز، باید در نظر گرفته شود.
جمسر عرضه کننده انواع قرنیزهای پی وی سی، سنگی و… با قیمت مقرون به صرفه آماده خدمت رسانی به شما مشتریان محترم است.
کیفیت ساخت قرنیزها یکی از مهمترین عواملی محسوب می شود که به طور مستقیم بر قیمت آن، تاثیر می گذارد.
کیفیت قرنیزها بر اساس جنس
قرنیز سنگی
قرنیز سنگی یکی از مقاوم ترین انواع قرنیزهای دیواری محسوب می شود که جزء متریال های سنتی و کلاسیک استفاده شده در ساختمان است. سنگ های استفاده شده برای تولید، سنگ هایی چون تراورتن، مرمر، سرامیک و همچنین سنگ های مصنوعی می باشند. این مدل به علت بافت نامتقارن و رگه های طبیعی، در بین طراحان دکوراسیون و معماران بسیار رایج و مورد پسند است. علت محبوبیت نمونه های سنگی زیبایی و همچنین طول عمر بالای آن می باشد و چنانچه کف ساختمان جنس سنگ یا سرامیک داشته باشد مناسب می باشد. همانطور که می دانیم سنگ در برابر آب، گرما و رطوبت بیشترین ماندگاری و دوام را دارا می باشد.
قرنیز سنگی غالبا در شکل مستطیل و به رنگ های خنثی مانند سفید، یشمی، کرم و زرد کهربایی تولید می شود.
قرنیز سنگی برای کاور کردن و پوشاندن سیم کشی و کابل های ساختمان مناسب نیست چرا که پس از نصبِ این مدل جداسازی آن سخت و زمان بر خواهد بود و همچنین قابل انتقال به مکان دیگر نیست. لذا در هنگام انتخاب، اول به فضای مورد استفاده توجه فرمایید و بعد اقدام به خرید کنید.
قرنیز چوبی
همان گونه که از نامش مشخص است متریال تولید شده، چوب می باشد. این مدل ها برای ایجاد هماهنگی و توازن با کفپوش هایی از جنس پارکت و ام دی اف و موارد مشابه بسیار کاربردی و مناسب است. این جنس نیز همچون نوع سنگی از همان اوایل تولید قرنیز مورد استفاده بوده است و اغلب در ویلاهای مدرن نصب می شود. قرنیز های چوبی جزء گران ترین نمونه ها می باشند که اغلب با ضخامتی حدود ۸ الی ۱۲میلی متر تولید می شوند. برای تولید آن از چوب هایی مثل گردو، افرا، روس و راش استفاده می شود.
از مزیت های این جنس می توان به دوام و ماندگاری بالای آنها اشاره کرد و البته که نصب آسانی هم دارند و با صرف زمان کم میتوان آنها را روی دیوار تعبیه نمود.
از معایب آن تنوع کم در طرح های تولیدی می باشد چرا که از چوب طبیعی استفاده می شود، یکی دیگر از معایب این است که، احتمال آسیب در برابر حشرات و موریانه ها در این جنس زیاد است.
قیمت نمونه های چوبی بستگی به چوب مصرفی دارد.
نکات :
-چوب استفاده شده می بایست حتما خشک شده باشد و در غیر این صورت رنگ، کامل روی کار نمی خوابد و حتی پس از مدتی دفرمه شده و جلوه خود را از دست خواهد داد.
– برای جلوگیری از پوسیدگی چوب در مناطق پر باران و با رطوبت بالا در آخرین مرحله آن ها را با لایه ای از ماده ضد آب کاور می کنند.
-دقت داشته باشید که نمی توان از هر نوع چوبی برای تولید قرنیز دیوار بهره برد چرا که در صورت استفاده از متریال نامرغوب، پس از مدتی چوب ها باد کرده و یا حتی ممکن است کپک بزنند.
نصب قرنیز
-بعد از انتخاب و خریدن به مرحله نصب می رسیم. نصب این ابزار یک امر تخصصی می باشد که باید توسط فرد آموزش دیده و با تجربه انجام گیرد چرا که اگر یکی از مراحل صحیح انجام نگیرد تمام زحمات مراحل قبلی به هدر خواهد رفت پس شاید هر نصابی از پس آن بر نیاید. خدمات نصب انواع مختلفی دارد که با توجه به جنس قرنیز متفاوت خواهد بود، حتی هزینه ها نیز با توجه به جنس مربوطه کم و زیاد خواهد شد.
از فاکتور های دیگری که در هزینه نصب تاثیرگذار است می توان به متراژ دور تا دور خانه، حجم کار و تعویض یا تخریب قرنیزِ قبلی اشاره نمود.
مراحل نصب قرنیز
-پیش از شروع باید محل قرارگیری قرنیز کاملا تمیز شده و لبه های دیوار ها هیچ گونه کثیفی، پستی و یا بلندی نباشد. این مرحله برای آن دسته از قرنیز هایی که با چسب نصب می شوند بسیار ضروری بوده و تعیین کننده کیفیت پایانی کار می باشد.
-در مرحله دوم می بایست دیوار را اندازه گیری کرد. این نکته را مد نظر داشته باشید که باید ۱۰ الی ۱۵ درصد از قرنیز را به عنوان پرتی لحاظ کرده باشید.
-در مرحله سوم نصاب اقدام به جایگیری آنها بر روی دیوار می نماید که اصلی ترین نکته این مرحله توجه به ناحیه گوشه ها (کرنرها) و همچنین بخش های زاویه دار دیوارها است.
-و در مرحله پایانی، نصاب با توجه به نوع و جنس قرنیز ترکیبی که سبب چسبیدن آن به دیوار می شود را انتخاب کرده و از قسمت پشت آن ها را یکی یکی بر روی دیوار نصب می کند.
قرنیز یکی دیگر از بهترین محصولات عرضه شده در وب سایت جمسر سیستم می باشد که از تنوع بسیار بالایی برخوردار بوده و شما می توانید با توجه به بودجه ی در اختیار و علاقه مندی که دارید، مناسب و ترین این محصولات را تهیه و آن را مورد استفاده قرار دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر نیز می توانید با همکاران ما در جمسر در تماس باشید.
امیدواریم مقاله ی معرفی انواع قرنیز و بررسی مزایا و معایب هر یک از این محصولات برای شما مفید بوده و کمکی در جهت انتخاب محصول مناسب برای شما باشد. همچنین می توانید جهت مشاوره خرید به صورت عمده با کارشناسان ما در ارتباط باشید
مشخصات فنی قرنیز
مشخصات فنی قرنیز PVC: این قرنیز معمولا با ارتفاع ۷، ۹، ۱۱ سانتی متری در بازار وجود دارد. این قرنیز دارای طرح های مختلفی مانند طرح چوب و طرح سنگ است. طول هر شاخه قرنیز ۲٫۸۰ تا ۳ متر است. قرنیز PVC معمولا با ضخامت ۸ میلی متر تولید می شوند و نوع ۹ سانتی متری بیشترین استفاده را بین افراد دارد. از مزیت قرنیز PVC این است که در برابر رطوبت مقاومت بسیار بالایی دارد و قابل شستشو می باشد. یکی از پرطرفدارترین رنگ های قرنیز PVC رنگ سفید است که طرفداران بسیاری دارد.
مشخصات فنی قرنیز MDF: این قرنیز از MDF و لترون ساخته می شود و امروزه کارخانه های بسیاری این جنس را تولید می کنند. همه این قرنیز ها دارای طول ۳٫۶۶ و در عرض ۷ و ۹ سانتی متر ساخته می شوند. اما امروزه برخی از شرکت ها این قرنیز را در طول ۲٫۸۰ و عرض ۷ و ۹ سانتی متر نیز تولید می کنند. مهمترین مزیت قرنیز MDF این است که شباهت بسیاری به چوب دارد و دکوراسیون منزل شما را بسیار زیبا می کند.
مشخصات فنی قرنیز سرامیکی: قرنیز سرامیکی نسبت به قرنیز های چوبی و پلاستیکی مقاوم تر بوده، و نسبت به قرنیز سنگی قیمت مناسب تری دارد، و بیشترین انتخاب بازار فعلی را شامل می شود، بنابر این در مقاله ای مجزا به توضیح درباره قرنیز سرامیکی پرداخته ام.
مشخصات فنی قرنیز سنگی: قرنیز سنگی در ارتفاع متنوعی با توجه به جنس سنگ تولید می شود. قرنیز سنگی در ابعاد ۱۰ الی ۱۵ سانتی متر موجود است و نسبت به سایر قرنیز ها دارای ارتفاع بیشتری است و از مزیت مهم آن مقاومت بالا در برابر رطوبت می باشد.
قرنیز چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
- قرنیز باید ضدآب باشد.
- مقاوم در برابر حشرات باشد.
- قابلیت حمل آن آسان باشد.
- در برابر فرسودگی مقاوم باشد.
- دارای دوام بسیاری باشد.
- در برابر فشار بار تغییر شکل ندهد.
- هر گونه گاز یا ترکیبات آلی نا پایدار در آن وجود نداشته باشد.
- قابلیت بازیافت داشته باشد.
- ضد خش باشد.
- باید با محیط سازگار باشد.
- در برابر عوامل محیطی مقاوم باشد.
توجه به طراحی در انتخاب قرنیز
اگر محیط شما بزرگ می باشد از قرنیز تیره و اگر محیط شما کوچک مثل خانه های نقلی است از قرنیز روشن استفاده کنید. قرنیز باید با تمامی اجزای محیط تناسب داشته باشد.
استفاده از قرنیز روشن نیز ریسک هایی دارد، قرنیز های روشن هنگامی که در معرض آلودگی هستن آلودگی و کثیفی ها به شدت نمایان میشوند که بهتر است هنگام انتخاب، نوعی از آن که قابل شست و شو هست را انتخاب کنید.
قرنیز های روشن و سفید سبک محیط را به سمت سبک مینیمال سوق میدهند و در طراحی دکوراسیون مدرن این روزها سبک مینیمالیسم بسیار دیده میشود.
البته بسیاری از قرنیز های چوبی نیست به شرط چیدمان نوعی از سبک مینیمال هستند.
هنگامی که شما از قرنیز سفید در کنار رنگ های سرد و یا خنثی استفاده میکنید (خاکستری، آبی، سبز آبی، بنفش آبی) به اصطلاح به آن سفید سرد گفته میشود.
شما میتوانید در کنار رنگ های گرم از قرنیز های سفیدی که ته رنگ گرم دارند استفاده کنید، این ته رنگ ها اندکی کرمی، شیری یا ته مایه نارنجی دارند.
با چند ترفند میتوانید درست انتخاب کنید:
- متناسب با وسایل و دیوارکوب ها
- متناسب با کف پوش
- تضاد رنگی با رنگ دیوار ها
- استفاده از رنگ های خنثی در کنار رنگ های کروماتیک
- رنگ های پر کاربرد
حتی می توانید آن هارا برای قسمت های مختلف خانه متفاوت انتخاب کنید، مثلا برای راهرو، سالن، اتاق نشیمن و ….
قرنیز براق با طراحیهای خلاقانه زمانی که به دنبال بهترین راه برای جلوهبخشی به دکوراسیون خانهتان هستید، قرنیزها با طراحیهای خلاقانه و براق میتوانند انتخاب بینظیری باشند. این قرنیزها به طور کامل با فضای داخلی هماهنگ میشوند و اصالت و زیبایی را به محیط میبخشند. با طیف گستردهای از رنگها و طرحها، قرنیز راهی است به سوی زیبایی و جذابیت بینظیر در خانهتان.
قرنیز همگن با کیفیت برتر اگر به دنبال یک قرنیز با کیفیت برتر هستید، جستجوی شما به پایان رسید. قرنیزهای شبستان با استفاده از بهترین مواد و فناوریها ساخته میشوند تا به راحتی به دیوارها نصب شوند و ماندگاری بیشتری داشته باشند. با استفاده از قرنیز مدرن دیزاین و با کیفیت برتر ما، میتوانید به دکور خانهتان ارزش افزوده و استثنایی ببخشید.
نصب آسان و مقاومت برتر یکی از نکات برجسته قرنیزهای ما، نصب آسان آنها است. با طراحیهایی که به سادگی به دیوارها نصب میشوند و به همراه دستورالعملهای جامع، شما میتوانید به راحتی این قرنیزها را به خانهتان اضافه کنید. علاوه بر این، مقاومت برتر قرنیزهای ما اطمینان میدهد که شما برای مدت طولانی از زیبایی و استحکام آنها بهرهمند خواهید بود.
خرید قرنیز با بهترین قیمت
هدف ما در ارائه قرنیز به شما، ارائهی بهترین کیفیت و زیبایی با مناسب ترین قیمت است. ما انواع مختلف قرنیز را با در نظر گرفتن نیازها و سلیقههای مختلف مشتریان عزیز انتخاب و به شما عرضه میکنیم.